Dirigent

Inspiratie haalde ik uit lessen van Rogier Ijmker, Merel Martens, de Kurt Thomas Cursus en de Ward Swingle cursus van Tijs Krammer.

In mei 2015 ben ik muzikaal leider geworden van het koor de Mr P's Singers, een koor voor mensen met Parkinson(isme). Het koor telt 30 leden.

In oktober 2015 ben ik dirigent geworden van het 'Kelderkoor.' Het is een klein koor dat bestaat uit 12 zangers. We streven naar een breed repertoire van 'Bring him home' tot 'Don’t fence me in.'

In september 2016 ben ik de muzikaal leider geworden van het koor '50ways.' Een koor dat streeft naar 24 zangers en zingt van 'Ave Verum' tot 'I'm yours.'

Vanaf september 2017 ben ik dirigent geworden van het koor 'Engsele', wat uiteindelijk betekent. Een koor van 32 leden in Overasselt. Van de betere smartlappen tot evergreens.

Vanaf september 2018 ben ik de nieuwe muzikaal leider van het koor n-core.’ Een sprankelende groep van 25 zangers en 4 muzikanten die graag de uitdaging aangaat met bekende artiesten als Gerard Alderliefste en de 3J’s.